Всички категории

2023 година Международна изложба за приложения на биоразградима пластмаса

Време: 2023-07-08 Хитове : 40

Като водещ производител на биоразградими продукти в Китай, Zhejiang Lvhe Ecological Technology пусна на изложението новоразработените биоразградими прибори и суровини.

11

С технологичните насоки на China Biology Degrade Material Committe, нашата компания се е посветила на био-основен материал, биоразградими прибори за хранене, биоразградим продукт с цяла верига R&D, производство над 20 години в Китай. Повечето от нашите клиенти от Европа, Съединените щати, Япония, Корея са продали нашите биоразградими продукти в супер пазари, като Walmart, Carriefour, Auchan, Target и др. С бързото разпространение на онлайн B2C платформен канал, много клиенти са избрали онлайн дистрибутор бизнес в Amazon, Shopify, Target, Facebook Shop. Нашата фабрика е разработила специфични услуги за персонализиране на малки поръчки за тях.

22

През целия ден на изложението в Нингбо нашият щанд получи стотици хиляди примерни оферти, Благодарение на притежателя на Ningbo Internaltion Biology Exhibition, Повечето от нашите клиенти са много доволни от нашите продукти и услуги, Пожелаваме на всички наши спътници и бизнес партньори да спечелят находчиви поръчки по целия свят.